مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی گشت سراوان و وضعیت معیشت مردم که بر پایه کشاورزی است احداث ایستگاه هواشناسی برای برنامه ریزی و توسعه در این منطقه حائز اهمیت است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، محسن حیدری در نشست با فرماندار سراوان که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ابتدا انتصاب شایسته جناب آقای شجاعی به عنوان سرپرست فرمانداری سراوان را تبریک گفت و سپس بر همکاری بیشتر اداره کل هواشناسی با فرمانداری مذکر در زمینه خدمات هواشناسی تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه میانگین بارش بلند مدت سروان ۱۰۳.۸ میلی متر بوده است، عنوان کرد: میزان بارش سراوان در هشت ماه سال زراعی (۱۴۰۳-۱۴۰۲)، مهر تا اردیبهشت ۳۲۸.۷ میلی متر بوده که این رقم نسبت به دوره بلند مدت مشابه سال زراعی ۳۱۲ درصد افزایش را نشان میدهد.
مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به وجود تابش و ساعت آفتابی، ۳۴۶۱ ساعت در سال، منطقه سراوان برای تولید و استفاده از انرژیهای نو و تجدید پذیر دارای شرایط مطلوب و مناسبی است.
حیدری خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی گشت سراوان که بین شهرستان خاش و سراوان واقع شده و با توجه به معیشت کشاورزی مردم منطقه، احداث ایستگاه هواشناسی برای برنامه ریزی و توسعه همه جانبه این منطقه حائز اهمیت است.
فرماندار سراوان نیز در این نشست از اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان برای صدور به موقع هشدارهای هواشناسی در سیلاب های اخیر که کمک موثری در مدیریت بحران و جلوگیری از خسارت مالی و جانی داشت تقدیر و تشکر کرد و دادهای هواشناسی را در توسعه بخش کشاورزی گردشگری، حمل نقل و تجارت، مهم و اساسی دانست.
مجتبی شجاعی افزود: با توجه به خواست مردم و نیاز به داده های جوی قول تامین اعتبار و زیر ساختهای لازم جهت احداث ایستگاه اقلیم شناسی تمام خودکار در منطقه گشت سروان را داد.
دیدگاهتان را بنویسید