مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: اهمیت نصب حداقل ۲ رادار هواشناسی با اولویت جنوب استان به علت فصل مونسون و بارندگیهای شدید در این منطقه و رادار هواشناسی شمال استان با هدف پایش بادها و طوفان های۱۲۰ روزه ضروری است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، محسن حیدری در نشست با مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان که در استانداری برگزار شد اظهار کرد : سیلابهای جنوب استان سبب شد رکورد ارتفاع بارش از ۲۱ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی از بدو تاسیس شکسته شد.
وی با اشاره به اینکه این بارشها در مدت زمان کوتاه و حجم زیاد و به صورت رگباری صورت گرفته است تصریح کرد: به عنوان مثال در مدت زمان سه ساعت در ایستگاه هواشناسی چابهار ۷۴ میلیمتر باران گزارش شد که به علت جذب کم خاک و ایجاد روان آب شاهد خسارت گسترده در منطقه بودیم.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: شایعات در مورد بارورسازی ابرها و در نتیجه بارشهای سنگین اخیر در مناطق جنوبی استان صحت ندارد و به گفته کارشناسان دلیل اصلی این بارشها تغییر اقلیم است.
حیدری خاطرنشان کرد: اهمیت نصب حداقل ۲ رادار هواشناسی با اولویت جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل فصل مونسون و بارندگیهای شدید در این منطقه و رادار هواشناسی شمال استان با هدف پایش بادها و طوفانهای ۱۲۰ روزه ضروری است.
مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان نیز در این نشست ضمن قدردانی از صدور به موقع هشدارهای هواشناسی توسط این اداره کل در سیلابهای اخیر بیان کرد: نتیجه این آماده باشها کاهش چشم گیر تلفات جانی و مالی بوده است.
مجید محبی افزود: اهمیت نصب و راهاندازی رادار هواشناسی برای سیستان و بلوچستان به خصوص مناطق جنوبی به علت فعالیت سامانه مونسون و بارشهای سهمگین و جلوگیری از خسارت مال و جان برای مردم منطقه بسیار ضروری است.
دیدگاهتان را بنویسید